Arequipa en wat condors...
Door: Simon en Inge
Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge
01 Augustus 2006 | Peru, Arequipa
Uiteraard net als alle andere toeristen, hebben wij ook nog een bezoek gebracht aan de Colca Canyon in de hoop condors te spotten! Een trip geboekt bij Giardino (alles prima geregeld) en voor 2 dagen er op uit getrokken. Na enkele mooie uitzichten op vulkanen, ook nog een aantal lama´s, alpaca´s en vicuñas gezien en ´s avonds heerlijk gerelaxed in de thermaal baden bij het dorpje Chivay (buiten was het ijskoud maar het water was goed warm)! De dag erna al vroeg vertrokken naar Cruz del Condor waar we hoopten enkele condors te gaan zien. Na een kwartiertje te hebben gewacht, vloog er eentje over en wat we daarna zagen was werkelijk waar fantastisch: de één na de ander vloog voorbij en soms zelfs gewoon vlak boven ons hoofd (belachelijk veel plaatjes geschoten dus)! Echt super en zeker een must-see voor als je naar Peru gaat!
Vanavond gaan we Arequipa weer verlaten, al zouden we hier nog veel langer kunnen blijven! We hebben nog maar één weekje te gaan en er staan nog wat andere dingen op het programma, tijd om te vertrekken dus!
02 Augustus 2006 - 03:26
Pieter & Marieken:
Hoi Inge en Simon!
Wij zitten inmiddels al een dag of 5 in Cusco! Je begrijpt; we hebben toch maar de boletos turistico gekocht. Museum in Museum uit dus! Morgen alvast een dagje shoppen (prachtige alpaca jassen) en daarna naar de Valle Sagrado. Kortom we zijn nog niet klaar hier. Hua en z´n chica moeten dus nog even op ons wachten! Zeker als ik lees hoe goed Arequipa jullie is bevallen! Geniet van de oase en hasta luego! -
02 Augustus 2006 - 06:35
Femke:
Inge en simon,
Geniet maar dubbel-en-dwars van de laatste loodjes!!
Groetjes uit Gestel, ook namens de andere collega's van Q2! -
02 Augustus 2006 - 09:12
Martien:
'n Opwelling:
"Condor na condor,
maar ja... dè kon daor!" -
02 Augustus 2006 - 14:10
Petra:
Hoi Inge en simon,
Elke keer als ik jullie foto's zie is het van "o ja", wat ben ik toch eigenlijk veel vergeten. Ik heb nu vakantie en het is gewoon niet te geloven, maar het is koud, regenachtig en erg veel wind! Van mij mag het wel weer 35 graden worden, maar dat zal wel weer komen als ik moet gaan werken. Komende vrijdag begint de boulevard weer hier in Den bosch, hopelijk houden ze het droog. Ze hebben wel weer leuke dingen op het programma staan. Nog heel veel plezier en denk nog maar niet aan hier.
groetjes Petra
( die misschien maar eens een warm land gaat opzoeken) -
02 Augustus 2006 - 18:28
Anneke:
Wow, wat gaaf die condors!! Prachtige foto's. Ik voelde de zon weer branden op mijn hoofd tijdens die lange wandeltocht op Isla del Sol... Beetje saai was het wel, of niet?
Wat zijn jullie verder nog van plan? Via Nazca naar Lima?
Fijne busreis vandaag!
Een vermoeide werkende vrouw -
02 Augustus 2006 - 18:56
Truus:
Hola.
Hadden jullie niet op de rug van die condors mee kunnen vliegen zoals Niels Holgerson deed bij ganzen, dan waren jullie misschien nu al thuis geweest. Grapje, maar ik kijk wel uit naar volgende week, mag wel hé? Het huisje in Den Bosch ook, vandaag de kamer al van spinnenwebben ontdaan dus die is al klaar voor de ontvangst. De slaapkamer komt in het weekend of maandag aan de beurt zodat die ook klaar is voor de ontvangst. De foto's zijn weer schitterend. Hopelijk is de laatste week voor jullie er ook nog een om nooit te vergeten. Misschien moet ik volgende week ook weer werken moet nog even afwachten of ik nog een weekje extra krijg, maar woensdag ben ik zeker vrij.
Even wat zakelijk nieuws: de geldkwestie is al geregeld. Voor de laatste keer pas goed op elkaar en een dikke kus van mij.
TOT VOLGENDE WEEK WOENSDAG
HOERA HOERA.
Mama. -
03 Augustus 2006 - 08:26
Lian:
Ben verliefd, nu weet ik het zeker..... De Colca Canyon, wat een gevoel moet dat zijn als je daar staat!!!! Wil dat ook!!!! Kan niet wachten tot wij weer een reisje mogen gaan maken.... Geniet nog van de laatste week en tot snel. Groetjes!!!