Ni hao! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu Ni hao! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu

Ni hao!

Door: Simon en Inge

Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge

23 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Inderdaad...onze volgende bestemming wordt China. Slechts een stedentrip van 8 dagen (in mei) en dan alleen naar Beijing, maar toch!

Onze wat mindere, eerste indruk van Marrakech afgelopen november was overigens geheel onterecht. Het is een stad om absoluut nog eens te bezoeken en je te vergapen aan alle oude, oosterse schoonheid of te verdwalen in de Medina en souks. De Riad Dar les Cigognes is een aanrader! De overnachtingen zijn weliswaar niet goedkoop maar je kamers zijn als uit 'duizend en één nacht'...

Tot later,

Simon en Inge

• 23 Maart 2009 - 20:59

Cathelijne:

Ni hao!
    wel alvast oefenen om met stokjes te eten he. Ben benieuwd naar jullie verhalen

Simon en Inge

Eén van onze grootste passies is reizen, vandaar deze website op www.waarbenjij.nu! Inmiddels hebben we ook onze eigen site met onder andere foto's, tips, routes en reisverslagen. Veel lees- en kijkplezier op www.simoninge.nl