Ni hao maar dan gewoon in het Hollands... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu Ni hao maar dan gewoon in het Hollands... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu

Ni hao maar dan gewoon in het Hollands...

Door: Simon en Inge

Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge

24 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam

Een aantal maanden geleden alles geregeld voor een weekje Peking in mei. Ondanks dat we er veel zin in hadden, hebben we helaas voor het eerst in onze reisgeschiedenis een trip moeten annuleren! We verwachten namelijk een kleine...

Nou is dit natuurlijk geen reden om een vakantie te annuleren, maar de gevolgen daarvan daarentegen wel. Al vanaf week 5 is Inge misselijk en niet zo'n klein beetje ook. Niet alleen 's ochtends maar de gehele dag en dat nu dus al 7 weken. China leek daardoor heel wat minder leuk te gaan worden.

Verder gaat alles goed en zijn we natuurlijk vooral erg blij.

Een volgende vakantie zal nu nog even op zich laten wachten :-)

Groetjes van ons

• 24 Mei 2009 - 11:59

Cathelijne:

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van jullie weekje Nederland met de verschillende weersomstandigheden van deze week.
    Geniet van deze mooie tijd samen.
    Liefs Cathelijne

• 24 Mei 2009 - 12:43

San:

Ja Inge, hopelijk gaat het snel beter. Jammer van China. Men zegt dat je met kleine ook goed kunt reizen! Tot gauw
    Liefs San

• 24 Mei 2009 - 19:56

Tukker:

Fantastisch nieuws! Mega zwanger! Geniet fijn met jullie beidjes van deze bijzondere tijd!

Greetz vanuit een zonovergoten Scheveningen,

Tukker(ik)

• 25 Mei 2009 - 17:03

Rudie:

Hoi inge

Wat een leuk bericht. Hopelijk id de misselijkheid snel over en kun je ervan genieten.

groetjes

Simon en Inge

Eén van onze grootste passies is reizen, vandaar deze website op www.waarbenjij.nu! Inmiddels hebben we ook onze eigen site met onder andere foto's, tips, routes en reisverslagen. Veel lees- en kijkplezier op www.simoninge.nl