Zojuist gearriveerd!
Door: Simon en Inge
Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge
02 November 2008 | Marokko, Marrakesh
Vooralsnog is onze eerste indruk niet zo best, het ruikt vooral naar urine hier; Weten niet of we het wel 7 dagen volhouden, haha
De Riad is daarentegen fantastisch; we hebben een hele mooie ruime kamer als uit een sprookje
We hebben er lekker ontbeten en zijn nu voor onze eerste ontdekkingen op pad
Zoals jullie gewend zijn, zullen we de foto komma s plaatsen op www punt simoninge punt nl
Au revoir
Inge en Simon
02 November 2008 - 15:02
Lenie:
Ja ja geniet maar weer even wij doen het hier wel met wat minder.
heeeeeeeeeeel veeeeeeeeeel plezier daar samen. -
02 November 2008 - 15:39
Riky En Marius:
We wensen jullie een hele fijne vakantie in Marokko.
Geniet maar lekker van het mooie land, het "lekkere" ??? eten en vooral van het zonnige weer.
Heel veel liefs en tot snel,
Riky en Marius xxx -
02 November 2008 - 18:55
Rudie:
Hoi inge
Ik was heel verbaast. Je bent weer heerlijk op reis. Ik lees jullie verhalen met veel plezier. Veel groetjes Rudie (van het paardrijden) -
02 November 2008 - 19:04
Cathelijne:
HAHA ja leuke toetsenborden he?
maar wat? niet leuk daar???? Kom ik toch weer terug op dat rare van jullie he ;).
Weet je wat ook leuk is............?
Je lekker op je 1 jarige huwelijksdag samen opsluiten in je hotelkamer......
Dikke knuffel en geniet van alle andere dingen die wél leuk, mooi en lekker zijn.
Hebben jullie al genoten van de verse jus d'orange????? -
03 November 2008 - 07:42
Lian:
GEFELICITEERD met jullie papieren bruiloft!!!!!
Nee we doen er nix aan, alleen ff naar Marokko op en neer..... :-)
Geniet ervan en tot volgende week
Lian -
04 November 2008 - 22:37
Tukker:
Hoor altijd prima verhalen over Marroc. Sidi kaoke en Essouira schijnen erg leuk te zijn.
Enjoy,
Tukker(ik) -
14 November 2008 - 08:59
Janneke:
Nou ja zeg. Ik kom er nu pas achter dat jullie hier gewoon vrolijk verder op typen. Ik hoorde jullie af en toe wel zeggen: Berichtje op de site....ik snapte daar al niks van want jullie hebben helemaal geen gastenboek op jullie (eigen) site. Dit verklaart een hoop. Zal het ook snel aan Mijntje doorgeven, kan ze allerlei gecodeerde berichten aan jullie typen in het Marokkaans!Tot zondag! -
14 November 2008 - 09:02
14 November 2008 - 09:07
Janneke:
Hmm, bericht bleef staan. Ik dacht, pagina vernieuwen.....plaatst ie 'm nog een keer.
Ook grappig....de kinders zijn bezig met een geschiedenistoets en ik heb niet veel te doen, dus ik dacht laat ik jullie site dan maar eens even uitpluizen of er toch niet ergens een gastenboek staat wat ik volledig over het hoofd gezien heb...kom ik bij jullie trouwfoto's. Leuk, dacht ik, nog eens bekijken. Begint keihard de muziek te spelen haha. De klas is weer wakker!