Bijna thuis... - Reisverslag uit Preah Seihanouk, Cambodja van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu Bijna thuis... - Reisverslag uit Preah Seihanouk, Cambodja van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu

Bijna thuis...

Door: Simon en Inge

Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge

12 Mei 2004 | Cambodja, Preah Seihanouk

Een allerlaatste bericht namens ons tweetjes vanuit Cambodja. Het zit er bijna op en hoe graag we iedereen ook weer eens willen zien, we zouden nog maanden kunnen reizen! Morgen een lange trip naar Bangkok, vrijdagavond het vliegtuig in, om zaterdag weer met beide benen in Nederland te staan. Dat zal wel wennen zijn...

We zouden nog uren kunnen schrijven over wat we hier allemaal zien en meemaken. Over het feit dat veel Vietnamezen en Cambodjanen bijvoorbeeld grote, harige moedervlekken hebben (hoe langer de haren, hoe beter: eentje had haren van ongeveer 15 cm!!) en hoeveel geweldige kids we wel niet op het strand hebben ontmoet! Maar...dit vertellen we allemaal wel als we weer in ons eigen land terug zijn.

We hebben met veel plezier deze site bijgehouden en telkens weer genoten van al jullie reacties! BEDANKT!

Veel liefs,

Simon en Inge

• 12 Mei 2004 - 16:34

Therese:

Ooooooo het klinkt echt inderdaad of jullie nog wel maanden weg kunnen blijven....maar ja wij kunnen je niet langer meer missen hoor Inge! Je moet gewoon even langs komen hiero en alles vertellen en dan mag je wel weer een paar weekjes er tussenuit knijpen.....
    Nou in ieder geval wil ik even zeggen dat ik het echt super vond dat jullie alles zo goed hebben bijgehouden en zo spannend over de ervaringen hebt geschreven dat het soms net was of je het mee beleefde! Fijn dat we allemaal mee mochten genieten van jullie wereldreis!
    Nou in ieder geval een fijne vlucht en tot heeeeeeel snel!

Groetjes Therese

• 13 Mei 2004 - 06:02

Chantal R2:

Hallo,

Tja, vervelend bijna weer terug in Nederland. Maar wel leuk om je weer te zien. Ik vond jullie reisverhalen geweldig en het was net of ik ook op rondreis was, maar dan voor de computer.

Goede reis en hopelijk tot snel.

Groetjes Chantal

• 13 Mei 2004 - 11:09

Truus:

Hoi Inge en Simon.

Sta nu echt wel te trappelen dat ik jullie in de armen kan sluiten. Fijn dat jullie zo'n geweldige reis hebben gehad. Bedenk wel dat wij jullie nu ook willen zien, en benieuwd zijn naar jullie verhalen. Dinsdag naar jullie huisje geweest om het een beetje huiselijk te maken. Ben nu net terug van het boodschappen doen voor jullie, hebben ook al de diepvries en koelkast aangezet misschien dat jullie wel trek hebben in een Hollandse kop koffie en een broodje met kaas. Ik wens jullie een goede vlucht en tot zaterdag op schiphol. Pas ook de laatste dagen goed op elkaar.

Hiep hiep hoi.
    Groetjes en dikke kussen Mama.

• 13 Mei 2004 - 14:49

Fer En Det:

Simon en Inge jullie ook bedankt voor jullie geweldige verhalen en belevenissen, wij hebben ook genoten!
    Het zal niet meevallen in ons koude kikkerlandje maar thuis komen is ook weer heerlijk toch!
    Goede reis naar huis entot ziens en mails.

Fer en Det.

• 15 Mei 2004 - 09:58

Jc Schoonen.nl Ahome:

hallo inge en simon,wij wensen jullie een hele goeie reis terug naar ons toch ook mooie landje ,groetjes en tot gauw liefs jos en loes .

• 15 Mei 2004 - 10:10

Willemien En Ger:

Welkom in Den Bosch, waar het net als in Rooy lekker warm zal zijn. Hopelijk heb je niet te veel last van een jet-lag.We horen jullie verhalen zondag 23 mei wel.

• 15 Mei 2004 - 12:32

Janneke:

Heb op de site al gelezen dat jullie in Londen waren en nu waarschijnlijk al wel geland zijn! Tot morgen!

Groetjes Janneke

• 17 Mei 2004 - 12:13

Kim:

Welkom thuis!!!!!!

• 18 Mei 2004 - 09:09

Frans Schoonen:

Inge en Simon ,wij hebben genoten van jullie belevenissen en hopelijk kun je de normale draad weer snel oppakken.Wij bellen van de week wel,
    Groetjes,Frans en Lia