Nog 1 dag...en we gaan weer! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu Nog 1 dag...en we gaan weer! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu

Nog 1 dag...en we gaan weer!

Door: Simon en Inge

Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge

31 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

Welkom weer iedereen op deze site!

Na een fantastische reis in 2004 naar Australië, Nieuw-Zeeland, Vietnam en Cambodja, gaan we nu weer! Dit keer wordt het Midden -en Zuid-Amerika. We beginnen in Guatemala waar Inge ooit 3 maanden heeft gezeten om Spaans te leren en vrijwilligerswerk te doen. Simon was er ook 3 weken en het lijkt ons super om daar deze trip te starten. We willen ook nog Nicaragua, Ecuador, Peru en Bolivia bezoeken: LP (=Lonely Planet) in de hand en we zien wel...

Inmiddels al van vrijwel iedereen afscheid genomen en de rugzakken zijn ook bijna gepakt. Maar...daarnaast nemen we ook nog eens 2x 15 kilo extra mee aan kinderkleding, knuffeldieren en schoolspullen om daar aan een project te schenken. Iedereen keibedankt voor het geven van deze spullen!

Ook hebben we geld ingezameld om zo nog meer projecten te kunnen steunen tijdens onze reis. Op het moment hebben we al bijna 500 euro bij elkaar en uiteraard willen we iedereen ook hiervoor bedanken! Het is geheel vrijblijvend maar zou je ook nog wat willen geven, dan kun je je bijdrage storten op rek.nummer 504449222 tnv IGA Foolen te Den Bosch. Meer info is te vinden op http://members.home.nl/simon.schoonen/ (klik op de lichtkrant en ga naar sponsorproject).

We vonden het de vorige keer ontzettend leuk dat er zoveel is geschreven op deze site en we hopen dat jullie ook deze reis weer met ons gaan meebeleven! Op 1 april (geen grapje) vertrekken we...

Tot over een tijdje!

Adios,

Simon & Inge

• 22 December 2005 - 19:40

Femke, Q2:

keek toevallig even op jullie site, of hij nog bestond... leuk dat jullie hem weer bij gaan houden!! Ga 't zeker weer volgen. Veel plezier met de voorpret!!!
    Groetjes femke.

• 16 Januari 2006 - 16:43

Anneke:

He die Inge, wil ik lekker foto's kijken kan het niet.... jammer! Ga jullie zeker volgen volgend jaar, geniet nog maar van de voorpret! Wij hebben nog maar 4 maandjes, tijd vliegt.
    Anneke

• 31 Januari 2006 - 19:58

Therese:

He die Inge,
    leuk joh ik keek net als Femke weer eens op jullie site omdat er kennissen van ons nu zo lang weg zijn. Dus ik liet aan Maaarten zien wat jullie toen hadden bijgehouden en nu heb je weer wat geschreven....en wat!!! Gaaf joh dat jullie er weer op uit trekken! ik ga het zeker weer volgen!
    Groetjes Therese

• 21 Februari 2006 - 14:45

Vivianne:

Ik weet de site ook nog te vinden! Leuk, ben benieuwd naar jullie reisverhalen strakjes en ga het zeker volgen. Geniet nog van de voorpret, maar ik kom je voor die tijd nog wel even persoonlijk een goede reis wensen!

Groetjes Vivianne

• 01 Maart 2006 - 16:54

Rudie:

Hoi Inge bedakt voor het doorgeven van de site. Ik heb het vorige ook bekeken. het ziet er geweldig uit. Veel reisplezier en misschien zien we elkaar nog.

• 28 Maart 2006 - 13:14

Femke Q2:

Ha Inge en Simon..... aftellen he?! Ik heb het gisteren Inge persoonlijk al gezegd, maar dan nu nog een keer voor jullie beiden:ontzettend veel plezier de komende maanden!!!!

• 30 Maart 2006 - 07:58

Riky En Marius:

Hoi Inge en Simon, wij willen jullie een hele goede reis toewensen en een fijne werk/leer- vakantie. We zullen jullie op de voet volgen via deze site en zo contact houden.
    Heel veel succes met het leren van de spaanse taal en veel plezier verder met alle belevenissen.

Groetjes van ons allemaal.

PS. Simon alvast proficiat met je verjaardag zondag en Inge natuurlijk ook gefeliciteerd.

• 30 Maart 2006 - 20:10

Therese:

He die Inge en Simon, heel erg veel plezier samen en geniet er lekker van! Ik volg jullie op de voet, vanuit hiero dan...Maak maar weer veel foto's die wij dan zo kunnen bekijken. Vond ik vorige keer erg leuk om te zien!
    Groetjes Therese

• 31 Maart 2006 - 17:29

Bernadette En Cees:

een hele fijne reis, en simon alvast proficiat met je verjaardag.van ons alle vier!!!!!
    tot lezens en schrijvens op deze site doei

• 01 April 2006 - 00:31

Marc VdC:

Simon & Inge, een fantastische reis toegewenst. Ben op zich wel jaloers dat het jullie lukt zoveel tijd vrij te maken hiervoor. Geniet ervan, en ik ga jullie reisverslagen volgen (ik zie dat je een RSS feed hebt, klasse). Groet, Marc vdC

• 01 April 2006 - 09:35

Willemien En Ger:

Inge en Simon heeeeeel veel plezier op jullie reis.
    Simon (samen met Inge); we wensen jou een hele fijne verjaardag toe op 2 april.

• 01 April 2006 - 17:19

Janneke:

Nou, ik ben benieuwd hoe de reis verlopen is! Ik vond het vanmorgen in ieder geval erg vroeg! Zeker voor een zaterdag! Anyway, we horen het wel als jullie veilig aangekomen zijn en hopen dat jullie al die bagage meegesjouwd krijgen!

Groetjes Janneke

• 02 April 2006 - 11:24

Lian:

Simon gefeliciteerd met je verjaardag!!! Hopelijk heb je waar je nu zit beter weer dan hier!!
    Fijne dag en groetjes aan Inge

• 02 April 2006 - 11:33

Jaco V:

Simon, gefeliciteerd met je verjaardag! Neem aan dat jullie inmiddels goed zijn aangekomen in Guatamala en genieten van een pilsje ;-)

Gr. Jaco

• 02 April 2006 - 14:02

Bob Tullemans:

Site ziet er super uit! Gefeliciteerd met je verjaardag en een goede trip nog!

Storten,

Tullemans

• 02 April 2006 - 17:26

Moon, Tijn, Sam En Noor:

lieve Siem van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

Fijne tijd en tot mails! Liefs van ons