R2 - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu R2 - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu

R2

Door: Simon en Inge

Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge

19 Januari 2004 | Nieuw Zeeland, Auckland

Ha harde werkers van R2!

Even een berichtje op deze site, speciaal voor jullie! We zitten dan wel mijlenver wan jullie vandaan maar dat wil niet zeggen dat ik niet zo af en toe aan jullie (of de bewoners) denk, hoor! Toch blijf ik graag nog even hier, als jullie het niet erg vinden!

Alles verder oke daar? Jullie houden me toch wel op de hoogte als er iets grappigs, bijzonders, stoms, vervelends, saais, aparts, typisch of leuks gebeurd is?!?!

Zeg, werkze daar, dan ga ik nog even genieten hier!

Inge

• 21 Januari 2004 - 08:21

Chantal:

Inge........JE HEBT VAKANTIE. Maar vooruit ik zal even reageren. Weinig bijzonders te melden over hier. Het gaat zo zen gangetje. Eigenlijk best saai, vind je niet? (vergeleken met vroeger..haha). Het is bijna niet te geloven, maar het nieuwe aanwijsboek van Chris is af. Toen hij jouw verwijzer voelde was het meteen Inge, Inge, Inge en zo wel 80x.Inge vakantie kwam er ook nog 50x achter aan. André ziet nu kans om voor de tweede keer naar de toilet te gaan in zijn naakie. Want zelfstandig aankleden is er niet bij. Meneer doet net of hij niet begrijpt wat die kleren op zijn bed doen.Misschien wist je het al, maar misschien ook niet. We zijn in de kerstvakantie nog naar de Efteling geweest. Erg leuk. Elselien is in de vogelrok geweest.......ik hoor je al denken.......help. Maak je geen zorgen, ze kwam er lachend uit en heeft niet geknepen of aan haren getrokken (misschien was ze wel te geschrokken hihi). Sullivan is erg vrolijk. Alleen heeft hij gister bij actie-reactie het trompettertje van Alex (s) gesloopt. Hij was weer te snel. Dat was het wel zo een beetje. Veel plezier en we wachten weer op nieuw bericht en nieuwe foto's.

Groetjes, chantal

• 22 Januari 2004 - 00:44

Inge:

Ja, ik ben op vakantie en dat weet ik heus wel maar af en toe is het wel leuk om iets te lezen over jullie daar! Gaaf dat jullie weer naar de Efteling zijn geweest ("mocht" Therese deze keer wel mee???). Zo te lezen gaat in ieder geval alles oke daar. De groetjen aan iedereen!

• 22 Januari 2004 - 08:03

Therese:

Jaaaaaaaaaaaaaaa ik mocht mee!! Hihihi ik heb met Andre en Chris is de vogelrok gezeten!! Af en toe voelde ik ons groepje wel zelf een atractie zeggg jeetje mina wat kunnen mensen staren! En wat hebben we lekker gegeten daar hè Viv en Chaan en mooie mokken he?? Hele grote chocomokken!!

Nou verders weet ik t niet meer....ojaaaaa d'r lag een hele hoop sneeuw toen~!!~ hahahaha

doei doei