Waar gaan we naar toe? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu Waar gaan we naar toe? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Simon en Inge Schoonen en Foolen - WaarBenJij.nu

Waar gaan we naar toe?

Door: Simon en Inge

Blijf op de hoogte en volg Simon en Inge

16 Mei 2008 | Nederland, Amsterdam

Dag allemaal,

Toch nog even een bericht hier, ook al gebruiken we de site op het moment nauwelijks. Al onze reisbelevenissen zijn namelijk te zien op onze eigen site www.simoninge.nl!

In april zijn we nog even een weekje naar New York geweest en dat kunnen we iedereen aanraden! Verder hebben we voor de zomer nog geen plannen en dat is eigenlijk niets voor ons. We hadden gehoopt die 3 weken te kunnen gebruiken voor een eventueel nieuw huisje maar vooralsnog is er geen gekocht.
Een last-minute dan maar...

Allen een zonnige zomer toegewenst!

Simon en Inge

• 16 Mei 2008 - 08:22

Riky:

Hallo Inge en Simon,

Wat jammer dat 'n nieuw huisje nog niet echt wil lukken.
    Ik weet er alles van, Lars en Krista zijn ook druk bezig maar de prijzen zijn écht niet normaal.
    Leuk dat jullie dan toch nog even een vakantie proberen te plannen.
    Wij zijn erg benieuwd waar de reis deze keer naar toe gaat.
    We wachten met spanning jullie reisverslag en foto's tzt af.

Liefs Marius en Riky

• 17 Mei 2008 - 17:22

Martien:

Och, ik had niet anders verwacht... Zelfs als jullie een huisje hadden gekocht, zouden jullie beslist nog een paar weekjes erop uit gaan.
    Maar een paar dagen rustig aan zee recreëren is toch ook goed? En daar ben je zó!

Groetjes,papa

Simon en Inge

Eén van onze grootste passies is reizen, vandaar deze website op www.waarbenjij.nu! Inmiddels hebben we ook onze eigen site met onder andere foto's, tips, routes en reisverslagen. Veel lees- en kijkplezier op www.simoninge.nl